Πολιτική

Άδωνις: Παθολογικός ψεύτης ο Τσίπρας

Άδωνις: Παθολογικός ψεύτης ο Τσίπρας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε θέματα της τρέχουσας, προεκλογικής επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Άδωνις σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σε θέματα της τρέχουσας, προεκλογικής επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο Άδωνις σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Εισαγωγικά, ο Α. Γεωργιάδης είπε πως «ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για κυβέρνηση κουρελού. Όμως ο δικός μας στόχος είναι η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή είναι η στρατηγική μας στόχευση  – η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κώστα Ζουράρι,  ο Άδωνις τόνισε ότι ο Κώστας Ζουράρις είπε ότι «γενικά τα παιδιά που πηγαίνουν στα ιδιωτικά σχολεία είναι κωλόπαιδα, όχι μόνο τα παιδιά που πηγαίνουν στο Κολλέγιο Αθηνών».

«Όμως, τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο. Άρα, ο Κώστας Ζουράρις χαρακτήρισε τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα κωλόπαιδα.

Ο κύριος Α. Τσίπρας τι έκανε όμως; Διατήρησε τον Κώστα Ζουράρι στις γραμμές του Σύριζα, τον έχει ακόμη συνεργάτη του. Άρα, αποδέχεται, με την συμπεριφορά του, τους χαρακτηρισμούς».

Σε σχέση με το ενδεχόμενο κυβέρνησης ηττημένων, ο Άδωνις ανέφερε πως «ο κ. Αλέξης Τσίπρας είναι παθολογικός ψεύτης. Όταν λέει ότι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση ηττημένων, εγώ συμπεραίνω ότι θα κάνει κυβέρνηση ηττημένων, θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση ηττημένων, αν του δοθεί η ευκαιρία, αν του δοθεί αυτή η δυνατότητα».

Ακόμη, ο Α. Γεωργιάδης υποστήριξε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κερδίσει αυτές τις εκλογές κυρίως για την συνέπειά του. Αυτή είναι η βασική διαφορά μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα. Αυτό αποδεικνύεται από την αύξηση στους κατώτατους μισθούς, με τις μειώσεις στη φορολογία εισοδήματος, κ. λπ. με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.

Σχετικά με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «ο κ. Άκης Σκέρτσος ήταν και είναι πολύτιμος συνεργάτης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσφέρει σημαντικότατο έργο, είναι ανιδιοτελής αγωνιστής της παράταξης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments