Αθλητισμός

Μαρινάκης στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ: “Δεν εξουσιοδοτώ καμία διαβούλευση για τον τελικό”

Μαρινάκης στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ: “Δεν εξουσιοδοτώ καμία διαβούλευση για τον τελικό”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μετείχε στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ ως πρόεδρος της Super League με έγγραφη τοποθέτηση του σημείωσε πως δεν παρέχει καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν για να προβεί σε οποιαδήποτε διαβούλευση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της Super League και β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, μετείχε στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ που έγινε την Τρίτη {9/5}, αλλά ο ίδιος ήταν απόλυτα αντίθετος με την παροχή εξουσιοδότησης στην ΕΠΟ για διαβουλεύσεις με τους φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της έγγραφης τοποθέτησης του στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ:

“Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε “διαβούλευση” με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην Προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους “έγκριση” από τις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής. Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι “προτάσεις” στις οποίες αναφέρεστε εφόσον επιτρέπονται από την Προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments