Πολιτική

Βελόπουλος: «Έχετε μπερδέψει την πρόοδο με το παρα φύσιν ζην»

Βελόπουλος: «Έχετε μπερδέψει την πρόοδο με το παρα φύσιν ζην»
Η απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου στον Αντώνη Σρόιτερ αναφορικά με την άρνηση, από μέρους του, της υποχρεωτικότητας του εμβολίου αλλά και σχετικά με τις αμβλώσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση της Μάρας Ζαχαρέα (STAR) για το εάν οι υποσχέσεις και οι επικοινωνιακές εκστρατείες μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν τους νέους και τους φέρνουν πιο κοντά στην πολιτική, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στην ενότητα «Νέα Γενιά», απάντησε:

«Πώς θα πιστέψει ένας νέος τους πολιτικούς που επί 12 χρόνια τους λένε ψέματα; Ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ότι όλα θα πάνε καλά και συνεχώς βουλιάζουμε. Θέλω ως προερχόμενος από την Μακεδονία να ζητήσω συγνώμη από τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη. Ζητώ συγνώμη από τα νέα παιδιά που τους αναγκάζουμε να πάνε στα νησιά να δουλέψουν για 600 ευρώ με δέκα άτομα μαζί, ενώ βολεύουμε μετακλητούς. Ο νέος βλέπει πως δεν υπάρχει αξιοκρατία. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πολλά νέα παιδιά να μην ψηφίσουν στις δεύτερες εκλογές που εάν προκύψουν θα γίνουν αρχές Ιουλίου, ο κ. Βελόπουλος απάντησε:

«Για μένα είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να γίνει. Οι νέοι μπορούν να κάνουν την αλλαγή. Ο νέος μπορεί να πιέσει τον μεγαλύτερο να αλλάξει την Ελλάδα. Έχει όραμα, έχει ελπίδα. Πρέπει να ξαναδώσουμε στους νέους την ελπίδα. Η Ελληνική Λύση μπορεί».

«Είχα σήμερα την δυνατότητα να συναντήσω τέσσερις δημοσιογράφους μετά από τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος κόμματος. Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε το δικό μας μήνυμα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την τοποθέτησή του στο τέλος του αποψινού ντιμπέιτ.

«Δεν μπορέσαμε να πούμε αυτό που πιστεύουμε, πως η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει αρκεί στο τιμόνι της χώρας να υπάρξει ένας άνθρωπος που αγαπάει το έθνος, την πατρίδα, όλα αυτά που μας ενώνουν. Να κάνουμε πραγματικά περήφανους τους Έλληνες.

Έχουμε το σχέδιο αρκεί να ματώσουν οι κομματικοί τους. Όλοι αυτοί που βολεύτηκαν και ξεβόλεψαν τα ελληνόπουλα, να υπάρξει αξιοκρατία στη χώρα. Εύχομαι στο Θεό κάποια στιγμή οι Έλληνες να ενώσουν δυο συνθήματα. Πατρίδα, Ορθοδοξία, Οικογένεια και Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία. Να ενώσουμε δυνάμεις. Έρχονται δύσκολες μέρες. Για μας στην Ελληνική Λύση, είναι δέσμευση να ξανακάνουμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες περήφανους».

«Είπαμε ολόκληρη την αλήθεια στον ελληνικό λαό» «Είπαμε ολόκληρη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Θα θέλαμε να είναι τελείως διαφορετικά, δυστυχώς οι πολιτικοί αρχηγοί δεν είπαν όλη την αλήθεια γιατί άλλα συμφώνησαν στην διακομματική και άλλα είπαν εδώ. Εμείς ευχόμαστε την επόμενη φορά, ελεύθερα οι δημοσιογράφοι να ρωτούν ότι θέλουν χωρίς φίλτρα.

Εύχομαι στις 21 Μαΐου οι Έλληνες να αποφασίσουν με ψυχή και καρδιά όπως μιλάει η Ελληνική Λύση», δήλωσε εξερχόμενος από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το Debate, ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ερωτηθείς αν είχε έτοιμες τις φωτογραφίες που έδειξε στις τοποθετήσεις του απάντησε:«Εγώ δεν είμαι πολιτικός σαν τους άλλους. Είμαι επιχειρηματίας. Προετοιμάζομαι για όλα τα ενδεχόμενα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments