Αθλητισμός

Χαμόγελα για τον Αϊτόρ: Πήρε μέρος σε κομμάτι του προγράμματος των Πράσινων

Χαμόγελα για τον Αϊτόρ: Πήρε μέρος σε κομμάτι του προγράμματος των Πράσινων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Μετά από επτά μήνες απουσίας, ο Αϊτόρ πήρε μέρος σε κομμάτι του προγράμματος των Πράσινων και η επιστροφή του μπήκε για τα καλά στην τελική της ευθεία.

Οι μέρες αυτές είναι στενάχωρες στον Παναθηναϊκό, λόγω της απώλειας και του τρόπου που ήρθε αυτή αναφορικά με τη «μάχη» του τίτλου. Υπήρξε μια δόση αισιοδοξίας με τους Τρουιγιέ και Φρόκου να ακολουθούν μέρος της προπόνησης την Πέμπτη. Την Παρασκευή (12/05) η αισιοδοξία έγινε χαμόγελο. Λόγω του Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα.

Ο Ισπανός άσος που ήταν ο κορυφαίος των Πράσινων μέχρι τον τραυματισμό του, ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της ομάδας. Δείχνοντας πως η δύσκολη περίοδος απ’ την επέμβαση και την αποθεραπεία του, ανήκει σιγά-σιγά στο παρελθόν. Με την κλεψύδρα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς, να έχει σχεδόν αδειάσει.

Ο Αϊτόρ που πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιό του, αποτελώντας τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη. Χρειάστηκε να περάσουν επτά δύσκολοι μήνες γι’ αυτόν, προκειμένου να επιστρέψει έστω και σε ένα κομμάτι του προγράμματος της προπόνησης.

Φυσικά η επιστροφή του θα γίνει πλέον με τη νέα σεζόν, όταν και θα είναι έτοιμος για να δουλέψει κανονικά απ’ την έναρξη της προετοιμασίας.

Μαζί με τον εξτρέμ του Τριφυλλιού, για δεύτερη μέρα έκαναν μέρος του προγράμματος και οι Τρουιγιέ-Φρόκου. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments