Διεθνή

Τουρκία: Πρώην ηγέτης των Γκρίζων Λύκων αποκηρύσσει Μπαχτσελί και στηρίζει Κιλιτσντάρογλου

Τουρκία: Πρώην ηγέτης των Γκρίζων Λύκων αποκηρύσσει Μπαχτσελί και στηρίζει Κιλιτσντάρογλου

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στηρίζει στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής ο πρώην ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Αζμί Καραμαχμούτογλου.

Τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στηρίζει στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής ο πρώην ηγέτης των Γκρίζων ΛύκωνΑζμί Καραμαχμούτογλου.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Καραμαχμούτογλου, ο τελευταίος επικεφαλής των Γκρίζων Λύκων, που είχε διορισθεί από τον ιδρυτή της εξτρεμιστικής οργάνωσης και πρώτο πρόεδρο του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP), Αρπασλάν Τουρκές, δήλωσε ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο της αντιπολίτευσης.

«Τώρα έχουμε την ευκαιρία για δημοκρατική αλλαγή στις 14 Μαΐου, χωρίς να σκεφτόμαστε την 28η Μαϊου, χωρίς να χάσουμε άλλες δύο εβδομάδες από τη χώρα. Ούτε περιπέτεια, ούτε παζάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η κόρη του Α. Τουρκές, Αγιουτζέ Τουρκές, κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στα Άδανα με το «Καλό Κόμμα» της Μεράλ Ακσενέρ, το οποίο ως γνωστόν είναι ένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που στηρίζουν την υποψηφιότητα Κιλιτσντάρογλου.

Μάλιστα, προ ημερών είχε δηλώσει ότι «το MHP δεν εκπροσωπεί τον πατέρα μου με την τρέχουσα κατάστασή του», διατυπώνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τον ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος και στενού συμμάχου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Από τον οποίο είναι διορισμένοι όλοι οι ηγέτες των Γκρίζων Λύκων από το 1997 και έπειτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments