Πολιτική

Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη η έμφαση που δίνουμε στην εκπαίδευση

Μητσοτάκης: Αδιαπραγμάτευτη η έμφαση που δίνουμε στην εκπαίδευση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στον Πειραιά περιοδεύει σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον Πειραιά περιοδεύει σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδεύεται από την υποψήφια βουλευτή Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε με τον σύλλογο εργαζομένων στο ΝΑΤ και, εν συνεχεία, επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο της περιοχής.

Ακριβέστερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε προ ολίγου εγκάρδια συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τους εργαζόμενους και το διοικητικό συμβούλιο του ΝΑΤ.

«Έχετε λύσει πολλές εκκρεμότητες. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να βγαίνει μία σύνταξη στην ώρα της», ανέφερε ο πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος.

Πιο πριν, επισκέφτηκε τον Πύργο του Πειραιά, όπου επιθεώρησε τα έργα ανακατασκευής του κτιρίου και ενημερώθηκε για την  πορεία των εργασιών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, επίσης, το 1Ο  Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο του Δήμου Πειραιά. Ο πρωθυπουργός είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει την παράδοση των μαθημάτων της Ιστορίας, της Βιολογίας και της Γεωγραφίας σε διαδραστικό πίνακα.

«Η έμφαση που δίνουμε στη δημόσια εκπαίδευση είναι αδιαπραγμάτευτη και έχει να κάνει με τρία πράγματα με το ανθρώπινο δυναμικό, τα κτίρια και φυσικά με την τεχνολογία ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του πρωθυπουργού ο οποίος συζήτησε με τους καθηγητές αλλά και με τους μαθητές», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Σημειώνεται ότι θα εγκατασταθούν περισσότεροι από 36.000 διαδραστικοί πίνακες σε όλα τα τμήματα της πέμπτης και έκτης δημοτικού, των Γυμνασίων και των Λυκείων της χώρας. Το έργο των διαδραστικών πινάκων χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και έχει προϋπολογισμό 150 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments