Lifestyle

Ιακωβίδης: Ζήλεψα όπως είπε ο Αργυρός το “Πόσο”

Ιακωβίδης: Ζήλεψα όπως είπε ο Αργυρός το “Πόσο”

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ιακωβίδης: «Ήμουν παιδί. 13 χρονών να τραγουδάς στα μπουζούκια... ο πατέρας μου μου είπε θα κάνεις αυτό, θα είσαι καλό παιδί, εγώ θα είμαι μαζί σου»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Iakovidis (@petros_iakovidis)

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε για την στήριξη των γονιών του: “Πολύ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έπαιξαν οι γονείς μου. Βλέπεις πολλοί γονείς, θέλει κάτι το παιδί τους, αλλά έχουν άλλες βλέψεις. Το ότι οι γονείς μου με αφήσαν να κάνω αυτό που ήταν και δύσκολο… Ήμουν παιδί. 13 χρονών να τραγουδάς στα μπουζούκια… ο πατέρας μου μου είπε θα κάνεις αυτό, θα είσαι καλό παιδί, εγώ θα είμαι μαζί σου. Ερχόταν μαζί μου, έφευγε το πρωί και τότε δουλεύαμε 6 ημέρες στην Καβάλα. 13 χρονών. Ερχόταν ο πατέρας μου μαζί, πηγαίναμε στο μαγαζί, δεν έφευγα πρωί πρωί, έφευγα κατά τις 4. Γυρνούσαμε σπίτι, κοιμόταν ο πατέρας μου λίγο, ο πατέρας μου πήγαινε στη δουλειά, εγώ πήγαινα στο σχολείο, κάθε μέρα μέχρι τα 17”.

Στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε ποιο τραγούδι που έδωσε σε συνάδελφό του και το έχει ζηλέψει: “Το κάνω με αγάπη. Το μόνο τραγούδι -που δεν ζήλεψα- αλλά μου άρεσε τόσο πολύ όταν το άκουσα στο τέλος, και ενορχηστρωτικά όμως όχι μόνο σαν τραγούδει, είανι το “Πόσο”… Του λέω ρε φίλε φοβερό!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments