Αθλητισμός

ΑΡΗΣ: Αυτοί που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους

ΑΡΗΣ: Αυτοί που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτο» στον Άρη

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτο» στον Άρη, μιας και έχει ληφθεί η απόφαση της δημιουργίας ενός νέου συνόλου, που να καλύπτει τα «θέλω» της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θέλει η ομάδα, υπάρχουν όμως και θέματα που θα απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.

Έτσι υπάρχουν οι υποθέσεις των παικτών που θα έρθουν με μεταγραφή, εκείνων που έχουν συμβόλαια, αλλά ο Άρης δεν τους θέλει και θα γίνει κουβέντα για να τα λύσουν, αλλά και οι ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν. Μέσα σε όλα βέβαια, υπάρχει και κάτι ακόμη, το οποίο μπορεί να μην αποτελεί προτεραιότητα, αλλά έχει τη σημασία του και αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται ο Χουλιάν Κουέστα, ο Φαμπιάνο, ο Ματέο Γκαρσία και ο Σαλέμ Εμπακατά. Όλοι τους έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και από τον προσεχή Ιανουάριο μπορούν να συμφωνήσουν με άλλες ομάδες.

Υπάρχουν βέβαια και οι Νικολά Ενκουλού, Σέικ Ντουκουρέ και Μπράιαν Νταμπό, που επίσης έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, αλλά αυτοί μάλλον μπαίνουν σε άλλη… κατηγορία, καθώς η παραμονή τους στην ομάδα τη νέα σεζόν δεν θεωρείται δεδομένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments