Lifestyle

Κιάρα Φεράνι: Έξαλλοι οι φανς μαζί της – «Γιατί πρέπει να γδύνεσαι στο instagram;»

Κιάρα Φεράνι: Έξαλλοι οι φανς μαζί της – «Γιατί πρέπει να γδύνεσαι στο instagram;»

Πηγή Φωτογραφίας: Napolike

«Δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία ντυμένη, είσαι στο onlyfans;» είναι μόνο ένα από τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που απέσπασε η Ιταλίδα influencer

Κι άλλη γυμνή φωτογραφία της ανέβασε στο Instagram η Κιάρα Φεράνι, προκαλώντας αυτή τη φορά σύσσωμη την οργή των ακολούθων της. Η Ιταλίδα influencer με τους σχεδόν 30 εκατομμύρια followers ποζάρει ολόγυμνη, φορώντας μόνο ένα εσώρουχο μπροστά από τον καθρέφτη της, ενώ παράλληλα καλύπτει με τα χέρια το στήθος της.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής της, η Φεράνι απέσπασε χιλιάδες σχόλια, με μεγάλη μερίδα από το διαδικτυακό κοινό της, να την κατακρίνει.

«Γιατί γδύνεσαι;», «Καημένα τα παιδιά της», «Δεν μπορείς να τραβήξεις φωτογραφία ντυμένη, μήπως λιγόστεψαν τα likes;», «Το να δημοσιεύεις μόνο και μόνο για να προκαλέσεις μια πλημμύρα αρνητικών σχολίων είναι λυπηρό», «Αφού δεν προωθείς κάποια εταιρεία με εσώρουχα, γιατί πρέπει να βγάλεις αυτή τη φωτογραφία; Για να δείξεις τον κ@@ο σου», σχολίασαν μερικοί από τους χρήστες που την ακολουθούν. Ορισμένοι δε, της πρότειναν σε ειρωνικό ύφος να μπει στο Only Fans, ενώ άλλοι έγραψαν ότι έχει φτάσει στα όρια της πορνογραφίας.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Στο παρελθόν, οι γυμνές φωτογραφίες της Φεράνι δεν αντιμετωπίζονταν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η Ιταλίδα ταύτισε το γυμνό σώμα της με συνθήματα υπέρ της ελευθερίας των γυναικών να αναρτούν ό,τι θέλουν στο διαδίκτυο.

Επομένως, το προφίλ της στα social media βρίθει γυμνών φωτογραφιών, οι οποίες με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να ενοχλούν το κοινό της και τα συνθήματα υπέρ των γυναικών να «ξεθωριάζουν» με αποτέλεσμα να μεταφράζονται πλέον ως «ανάγκη για προσοχή και προβολή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments