Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Έδωσε Πανελλαδικές ο Αναγνωστόπουλος – Ανέπτυξε τις απόψεις του για τη… βία κατά των γυναικών

Γλυκά Νερά: Έδωσε Πανελλαδικές ο Αναγνωστόπουλος – Ανέπτυξε τις απόψεις του για τη… βία κατά των γυναικών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το βράδυ της Πέμπτης οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του Αναγνωστόπουλου από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρινού για να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές

Κανονικά συμμετείχε  στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την αρχική εκτίμηση ότι δεν θα ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο Αναγνωστόπουλος – που έχει στόχο να εισαχθεί στη Νομική – μεταφέρθηκε χθες βράδυ, με έκτακτη μεταγωγή, από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρινού, όπου είχε στηθεί ειδικό εξεταστικό κέντρο για τους κρατούμενους. Παρουσία δύο επιτηρητών, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος εξετάστηκε στη Νεοελληνική γλώσσα και Λογοτεχνία έλαβε το θέμα, το οποίο, μάλιστα, αφορούσε τη βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας ο Αναγνωστόπουλος ήταν συνεργάσιμος κατά τη διάρκεια της τρίωρης εξέτασης και όλα κύλησαν ομαλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments