Αθλητισμός

Σταματέλος: «Δεν έχει μόνο το θέμα του προπονητή ο Κορδόν στον Ολυμπιακό»

Σταματέλος: «Δεν έχει μόνο το θέμα του προπονητή ο Κορδόν στον Ολυμπιακό»
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού

Τα τελευταία νέα σχετικά με τις συζητήσεις του Αντόνιο Κορδόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και την ενίσχυση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προφανώς είναι οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο και ψάχνουν την κοινή συνισταμένη. Προφανώς υπάρχουν κάποιες διαφορές, αν υπήρχε συμφωνία θα υπήρχε και ανακοίνωση. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία, πάμε σε διαπραγματεύσεις να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δύο πλευρών. Οι Ισπανοί λένε πως παραμένει το μεγάλο φαβορί και είναι θέμα χρόνου ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Μαρτίνεθ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι διαφορές αυτές δεν είναι μεγάλες, αλλά είναι διαδικαστικές διαφορές. Ο Κορδόν, άλλωστε, δεν τρέχει μόνο το θέμα του προπονητή αλλά και του ρόστερ, ποιος θα μείνει, θα φύγει και τι θα γίνει με εκείνους που ήταν φέτος δανεικοί. Για αυτό τον πήρε και ο Ολυμπιακός. Έχω την αίσθηση πως σύντομα θα τελειώσει το θέμα του προπονητή. Θεωρητικά έχει αργήσει ο Ολυμπιακός, όμως στην πράξη θα αποτυπωθεί αυτό και αν θα έχει προσθήκες ή όχι στην έναρξη της προετοιμασίας στην Αυστρία», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments