Αθλητισμός

Ο επιθετικός του Άρη που τον θέλουν… όλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο επιθετικός του Άρη που τον θέλουν… όλοι σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο επιθετικός του Άρη έκανε μία φανταστική σεζόν στη Super League

Ο Λουίς Πάλμα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα, με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων τόσο της χώρας μας όσο και του εξωτερικού.

Ο Λουίς Πάλμα είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου που παίζουν στην ελληνική αγορά αυτό το καλοκαίρι, με την ΑΕΚ να έχει παίζει πιο δυνατά στην υπόθεση, αν και το περασμένο καλοκαίρι είχε ακουστεί, ότι τον κοίταζε ο Ολυμπιακός με εισήγηση του Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο, μία εποχή που ο Άρης απέρριψε πρόταση ύψους 2 εκατ.Ευρώ από ομάδα του MLS.

Ο Άρης απέκτησε τον ποδοσφαιριστή (ένα ποσοστό του παίκτη έχει ο μάνατζέρ του, Πάουλο Ερνάντες) το δεύτερο μισό της σεζόν 2021-2022, με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο της ομάδας, πληρώνοντας ένα ποσό της τάξης των 225.000 Ευρώ στη Βίντα της Ονδούρας (ήταν το ακριβότερο ντιλ στην ιστορία του συγκεκριμένου συλλόγου), έχοντας ως παρακατήθηκη, ότι ψηφίστηκε κορυφαίος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της χώρας του με ποσοστό 59% για το έτος 2021. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιου του 2026, σε μία προσπάθεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει εξελίξιμους παίκτες που έχουν διάθεση να διακριθούν.

Ταχύτητα, εξυπνάδα, στημένα και δύο γκολ στην ΑΕΚ

Βέβαια το πέρασμα από το ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα της Ονδούρας στην Ευρώπη και την ελληνική Super League δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο, αν και έδειχνε, ότι μπορεί να κάνει (και έκανε φέτος) τη διαφορά.

Ο «Bicho», δηλαδή… έντομο, όπως ήταν το παρατσούκλι του στην Ονδούρα, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός φουνταριστός, μπορεί να παίξει «10αρι» και ως «ψεύτικο εννιάρι». Ο Μπούργος αναγνωρίζοντας τον φευγάτο ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα και την εκρηκτικότητά του, τον έβαλε δεύτερο επιθετικό με ελευθερία κινήσεων και τερμάτισε τη σεζόν με 11 συμμετοχές, 2 γκολ και τα δύο στα ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ, στα οποία ο Άρης επικράτησε 2-1 και 3-2.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ξεδιπλώθηκε περισσότερο το ταλέντο του. Έδειξε, ότι διαθέτει εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Παίζοντας ως δίδυμο μαζί με τον Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης. Είναι καλός εκτελεστής, ο οποίος μπορεί να παίξει το κάθετο παιχνίδι και να δημιουργήσει καταστάσεις, εκμεταλλευόμενος κενούς χώρους με την ταχύτητα και την οξυδέρκεια που τον διακρίνει. Εκτός ότι είναι ένα εξτρέμ που μπορεί και θέλει να πατά περιοχή, έχει πολύ καλά στημένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments