Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Περιζήτητος ο Τζίμας, προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Περιζήτητος ο Τζίμας, προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Μετά το ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, στο οποίο έλαμψε με δύο γκολ

Μετά το ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19, στο οποίο έλαμψε με δύο γκολ, παρά το γεγονός πως μπήκε ως αλλαγή, οι Ιταλοί έχουν κάνει focus στον Στέφανο Τζίμα, τον οποίο προσέγγισαν και στοχευμένα λόγω Μίλαν.

Στη Μάλτα βρίσκεται και ο ατζέντης του, Θεόφιλος Καρασαββίδης, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των παιδιών που εκπροσωπεί, μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Τζίμας. Ο Έλληνας ατζέντης μίλησε στους Ιταλούς για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 17χρονο επιθετικό, επισημαίνοντας την ανάγκη να κάνουν το σωστό βήμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον νεαρό σέντερ φορ του ΠΑΟΚ αλλά και για τον Μπότη: 

Για το πολύ καλό ντεμπούτο του Τζίμα στο EURO U19 και τα δυο γκολ του κόντρα στην Νορβηγία: «Πολλοί με ρωτάνε για τον Στέφανο, αλλά είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί και ένας σπουδαίος εργάτης στο γήπεδο. Είναι δυνατός παίκτης, αλλά το μόνο που σκέφτεται είναι να παίξει καλά, εγώ θα φροντίσω τα υπόλοιπα. Η ανάπτυξή του είναι πολύ σημαντική, πρέπει να συνεχίσει έτσι. Είναι μια καλή αρχή αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, πρέπει να κάνει τα σωστά βήματα».

Για το ποιες είναι οι ομάδες από την Ιταλία που ενδιαφέρονται για τον Τζίμα: «Πολλές ομάδες είναι αυτές που ενδιαφέρονται. Ήταν και είναι ακόμα στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Το σημαντικό τώρα είναι να κάνουμε το σωστό βήμα. Δεν είναι πια το αγόρι που ήταν πριν από δύο χρόνια, μεγάλωσε πολύ, έφτασε στην πρώτη ομάδα και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι ένα αγόρι που δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι θα γίνει δυνατός παίκτης. Είμαστε πολύ ευγνώμονες στον ΠΑΟΚ γιατί του έδωσε την ευκαιρία να γίνει αυτό που είναι, πρέπει να βρούμε τη σωστή συμφωνία με τον σύλλογο».

Για το αν υπήρχε κάποια ομάδα από την Ιταλία που θα μπορούσε να πάρει νωρίτερα τον Τζίμα: «Ναι, υπήρχε αλλά μη με αναγκάσεις να προχωρήσω παρακάτω…».

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Μπότη και την πορεία του στην Ίντερ: «Έχει μεγαλώσει πολύ. Είναι στην Ίντερ για τρία χρόνια, έναν τεράστιο σύλλογο με σημαντικό τομέα νεολαίας. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία, έχει βελτιωθεί και τώρα ήρθε η ώρα να πάει να παίξει με τους μεγάλους παίκτες».

Για το ποιες ειναι οι αξιολογήσεις της Ιντερ για τον νεαρό γκολκίπερ: «Όλα είναι ανοιχτά, ενδιαφέρονται και αυτοί για το καλό του και θέλουν το παιδί να πάει να παίξει. Προτεραιότητα δική μας και της Ίντερ είναι να πάει να παίξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments