Αθλητισμός

“Φέρνει… Μπαρέλα ο Παναθηναϊκός

“Φέρνει… Μπαρέλα ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο νέος Πινέδα και η έξτρα ποιότητα στην 11αδα

Παναθηναϊκός: Την περίπτωση του διεθνή Μεξικανού χαφ Κάρλος Ροντρίγκες έχει στη λίστα του το Τριφύλλι, ως μια λύση για να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025 με την Κρουζ Αζούλ και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ, ενδεικτικό του ότι η πορεία του είναι μόνιμα ανοδική.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Λ. Αμερική, για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες.

“Πέρσι ήταν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, είχε 33 συμμετοχές βασικός και 2 γκολ. Έχει κάνει όλη την καριέρα του στο Μεξικό πλην μιας σεζόν που βρέθηκε στην Ισπανία“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Παίζει στη μεσαία γραμμή και μπορεί να καλύψει τη θέση 6, είναι στο στιλ του Μπαρέλα, της Ίντερ. Διεθνής με την εθνική τού Μεξικό, είχε παίξει πρόσφατα μαζί της και έχει κάνει πρωταθλητισμό στο Μεξικό με τις ομάδες του”.

“Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει για παίκτη τύπου Πινέδα, σε αυτό το target group, δηλαδή διεθνής, με γεμάτες σεζόν, έχει κάνει πρωταθλητισμό, έχει σηκώσει τρόπαια, και έχει παίξει σε τοπ επίπεδο με την εθνική στο Μεξικό”.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments