Αθλητισμός

Μασούρας: “Στον Ολυμπιακό πρέπει να πετυχαίνεις κάθε χρόνο”

Μασούρας: “Στον Ολυμπιακό πρέπει να πετυχαίνεις κάθε χρόνο”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στους ρεπόρτερ που καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία. Ο Γιώργος Μασούρας στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν από την αναμέτρηση αναφέρθηκε σε αυτές τι πρώτες μέρες του “καμπ” των Πειραιωτών.

“Αρχικά έχουμε έρθει σε ένα πολύ όμορφο προπονητικό κέντρο. Αυτό είναι βασικό για μία προετοιμασία. Είναι πολύ καλό το γήπεδο, οι εγκαταστάσεις είναι πολύ όμορφες και έχουμε όλες τις δυνατότητες για να δουλέψουμε σωστά” ανέφερε αρχικά ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες στον Ολυμπιακό και προσπαθεί να βάλει την σφραγίδα του στην ομάδα. Πώς το ζει όμως ο Μασούρας από μέσα.

“Εγώ έχω πολύ λίγο διάστημα με την ομάδα (σ.σ. άργησε να ενσωματωθεί λόγω Εθνικής). Παρ’ όλα αυτά βλέπω ήδη αρκετές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεται ο προπονητής. Το βασικότερο απ’ όλα είναι ότι πάμε να χτίσουμε μία δυνατή ομάδα πάνω απ’ όλα και νομίζω ότι μέσα από τις λεπτομέρειες που μας αναφέρει καθημερινά ο προπονητής, θα το κατορθώσουμε”.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού στάθηκε στην αισιόδοξη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προετοιμασία στην Αυστρία, ένα απαραίτητο συστατικό ενόψει της συνέχειας: “Διακρίνω μία αισιοδοξία γενικότερα, ένα αισιόδοξο κλίμα απ’ όλους τους ανθρώπους που περιτριγυρίζουν τον προπονητή, αλλά και τους παλιότερους που υπάρχουν στο σταφ. Υπάρχει μία αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και όρεξη για μία καινούργια αρχή. Αυτό είναι το βασικό συστατικό για να ξεκινήσουμε και να φτάσουμε στα επίσημα παιχνίδια” δήλωσε συγκεκριμένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments