Αθλητισμός

Ροντινέι για Μαρτίνεθ: «Ζητά να πιέζουμε τον αντίπαλο και έχουμε παίκτες για αυτό»

Ροντινέι για Μαρτίνεθ: «Ζητά να πιέζουμε τον αντίπαλο και έχουμε παίκτες για αυτό»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Αυστρία για τον Ισπανό τεχνικό αλλά και το τι θέλει να πετύχει ο ίδιος

Ο Ροντινέι κάνει φέτος την πρώτη του προετοιμασία με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος δεξιός μπακ μίλησε στα ΜΜΕ που βρίσκονται στην Αυστρία για την επερχόμενη σεζόν αλλά και τον κόουτς Μαρτίνεθ.

Αυτό που μας ζητάει είναι η πίεση. Να πιέζουμε τον αντίπαλο όταν έχει την κατοχή της μπάλας. Και νομίζω πως έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να το κάνουν αυτό. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να δημιουργούμε αυτή την πίεση. Είναι ένας τρόπος που ταιριάζει με τους παίκτες που έχουμε».

Τη νέα σεζόν και τον ίδιο: «Πάντα πάλευα για μια θέση στις ομάδες τις οποίες ήμουνα. Σίγουρα είμαι ένας έμπειρος παίκτης, 31 χρονών, τα έχω δει όλα και πιστεύω πως μόνο με προπόνηση και δουλειά μπορώ να δείξω πως αξίζω μια θέση στον Ολυμπιακό. Είναι το μόνο που μετράει σύμφωνα με τη gazzetta.gr

Πρέπει να κοιτάξω το τι κάνω εγώ στο γήπεδο μέσα από την προπόνηση. Είναι σημαντικό που στον Ολυμπιακό έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που δημιουργούν ανταγωνισμό και παλεύουν σε όλες τις θέσεις. Αλλά μόνο με δουλειά στους αγώνες και τις προπονήσεις μπορώ να δείξω πως αξίζω μια θέση στην ομάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments