Πολιτική

Υπουργοί και στελέχη της ΝΔ στηρίζουν Χαρδαλιά για τη «μάχη» στην Περιφέρεια Αττικής

Υπουργοί και στελέχη της ΝΔ στηρίζουν Χαρδαλιά για τη «μάχη» στην Περιφέρεια Αττικής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τι αναφέρουν Άδωνις Γεωργιάδης, Χάρης Θεοχάρης, Τάκης Θεοδωρικάκος και Στέλιος Πέτσος σε αναρτήσεις τους στα social media

Την πρώτη του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ για την Περιφέρεια της Αττικής, θα έχει την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο εκλεκτός της Πειραιώς για την Περιφέρεια Αττικής, προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους με δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις στο πρόσωπο του.

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter του ευχήθηκε καλή στη μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής. «Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγαπημένο μου φίλο @nhardalias στην μεγάλη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής!» γράφει.

«Θα ανεβάσει τον πήχη ψηλά»

Τη βεβαιότητά του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει τη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής εκφράζει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Χάρης Θεοχάρης. Σημειώνει δε ότι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας «είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ο οποίος δεν ησυχάζει εάν δεν εκτελέσει στο ακέραιο και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα την εκάστοτε αποστολή του».

«Είμαστε μαζί του»

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής εξέφρασε νωρίτερα σήμερα και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος. Σε ανάρτησή του επισημαίνει ότι με τον υποψήφιο για την περιφέρεια τους συνδέει ισχυρή και διαχρονική σχέση και συνεργασία στην αυτοδιοίκηση και την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Με το Νίκο Χαρδαλιά με συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση. Στην αυτοδιοίκηση, μέσα από τη συνεργασία μας τα χρόνια που ήταν δήμαρχος Βύρωνα, στη μεγάλη μας παράταξη τη Νέα Δημοκρατία τα χρόνια της αντιπολίτευσης και στην Κυβέρνηση μέσα από διάφορες ιδιότητες στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στο σύνθετο έργο της πολιτικής προστασίας.

«Σε στηρίζουμε»

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας με ανάρτησή του στο Twitter. «Είμαστε δίπλα σου! Σε στηρίζουμε για την Αττική μας και την Πατρίδα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments