Αθλητισμός

Ψήνεται η “βόμβα” στον Ολυμπιακό!

Ψήνεται η “βόμβα” στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: thrylos24.gr, Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού

Δύσκολο να μην γίνει!

Ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία. Τι είπε για τον Όλα Σολμπάκεν.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Νίκος Σταματέλος. Συνομιλώντας με τους Βάιο Τσούτσικα και Τάσο Νικολογιάννη στην εκπομπή «ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ», ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν και τις περιπτώσεις των Σολμπάκεν, Γιόβιτς. Όπως φυσικά και αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσι την Πέμπτη.

«Έχει τεράστιο προβάδισμα ο Ολυμπιακός, αλλά επειδή είναι Αύγουστος ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι. Με το γκολ στο τέλος οι Σέρβοι αύξησαν λίγο τις ελπίδες τους, αλλά στο χέρι του Ολυμπιακού είναι να τις κόψει. Να δούμε τι έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνεθ, είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι οπότε πάει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα», είπε αρχικά για το δεύτερο παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι.

Για τα μεταγραφικά ζητήματα: «Ακούγονται πολλά ονόματα για σέντερ φορ. Ο Γιόβιτς δεν έχει απορρίψει τον Ολυμπιακό. Δεν λέω ότι είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά δεν έχει κλείσει την πόρτα. Για τα εξτρέμ, στρέφεται στον Σολμπάκεν. Οι Ιταλοί λένε για πρόταση 5 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού και πως η Ρόμα θέλει 6, οπότε η λογική λέει πως είναι δύσκολο να μην προχωρήσει η μεταγραφή όταν υπάρχει αυτή η απόσταση. Στην Ιταλία γράφουν επίσης πως και ο παίκτης θέλει να έρθει».

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments