Πολιτική

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Χριστοδουλίδη

Κατ’ ιδίαν συναντήσεις Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Χριστοδουλίδη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Συνεργασία με τους ηγέτες της Κύπρου και του Ισραήλ, σε διμερές επίπεδο, θα έχει σήμερα Δευτέρα στη Λευκωσία ο πρωθυπουργός

Συνεργασία με τους ηγέτες της Κύπρου και του Ισραήλ, σε διμερές επίπεδο, θα έχει σήμερα Δευτέρα στη Λευκωσία ο πρωθυπουργός.

Συνεργασία με τους ηγέτες της Κύπρου και του Ισραήλ, σε διμερές επίπεδο, θα έχει σήμερα Δευτέρα στη Λευκωσία ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από την έναρξη της τριμερούς συνόδου αργότερα την ίδια ημέρα, ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου την Κυριακή.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στην κυπριακή πρωτεύουσα, όπου νωρίς το πρωί σήμερα Δευτέρα, κατά τις 10 π.μ., θα συναντηθεί με τον Κύπριο Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολούθως, περί τις 10.35 π.μ., ο πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπένιαμιν Νετανιάχου. Κατόπιν θα διεξαχθούν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Ισραήλ.

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής και, με το πέρας της, οι τρεις ηγέτες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments