Ελλάδα

Οδυσσέας Σταμούλης: Το παιδί πνίγηκε γιατί «μπλέχτηκε το πόδι του στο σκοινί της σημαδούρας»

Οδυσσέας Σταμούλης: Το παιδί πνίγηκε γιατί «μπλέχτηκε το πόδι του στο σκοινί της σημαδούρας»

Πηγή Φωτογραφίας: Οδυσσέας Σταμούλης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! | Gossip-tv.gr

Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας, Γιάννη Μαρακάκη, ο οποίος μιλάει για τον πνιγμό του 11χρονου γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη με νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Για τις συνθήκες θανάτου του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη σε παραλία στους Φούρνους, μίλησε ο δικηγόρος της μητέρας του, Γιάννης Μαρακάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μαρακάκης στο Star «μερικές ημέρες πριν (το μοιραίο) είχαν τοποθετηθεί στο σημείο όπου κολυμπούσε το παιδί μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Δεν είχε φάει πιο πριν, αυτά είναι κουβέντες καφενειου. Ούτε δίχτυα υπήρχαν, ούτε κορδόνια. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή».

«Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Δεν ήταν ιδιαίτερα βαθιά τα νερά. Δεν είχε απομακρυθεί. Είχε εμπειρία το παιδί, κολυμπούσε κάθε μέρα με τα ξαδέρφια του. Ήταν όλη μέρα στη θάλασσα. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε», είπε ο δικηγόρος.

«Η επίμαχη σημαδούρα έχει απομακρυνθεί κι εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα του Λιμενικού. Στη συνέχεια θα εξεταστεί και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας. Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς πρέπει να απαντηθεί ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι σημαδούρες κι αν η τοποθέτησή τους έγινε ακολουθώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα» συνέχισε ο κ. Μαρακάκης.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα του παιδιού, με την οποία έχει γνωριμία περίπου 30 χρόνων, ο κ. Μαρακάκης δε θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες, και αρκέστηκε να πει ότι «είναι πολύ δύσκολα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments