Πολιτική

Δήμος Αθηναίων: Συναντήθηκαν Δούκας και Ζαχαριάδης -«Εφικτή η ανατροπή, ζητούμενο να ηττηθεί ο Μπακογιάννης»

Δήμος Αθηναίων: Συναντήθηκαν Δούκας και Ζαχαριάδης -«Εφικτή η ανατροπή, ζητούμενο να ηττηθεί ο Μπακογιάννης»

Πηγή Φωτογραφίας: [364156] ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ" ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με το ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, οποίος πέρασε στο β΄γύρο, με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τετ α τετ διήρκησε λίγο λιγότερο από μια ώρα και έγινε σε καλό κλίμα. Σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν για τα προβλήματα των Αθηναίων, όπως είναι η δύσκολη καθημερινότητα, η ασφάλεια, το θέμα της σχολικής στέγης και οι κοινωνικές ανισότητες, που πιέζουν όλους όσους ζουν και εργάζονται στην Αθήνα. Μίλησαν για τις εμβληματικές δράσεις που θα κάνουν την Αθήνα περισσότερο βιώσιμη, ασφαλή, ανθεκτική και συμπεριληπτική.

Ο Χάρης Δούκας απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους, που θέλουν να αλλάξει η πόλη και να βελτιωθεί η ζωή τους, να ψηφίσουν. Κάλεσε ιδιαίτερα όσους δεν συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, να δώσουν το παρών στις κάλπες αυτή την Κυριακή. «Η συμμετοχή είναι θεμέλιο για τη δημοκρατία» ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζαχαριαδης έθεσε τρία σημαντικά θέματα, το περιβαλλοντικό – ενεργειακό, το real estate και το θεμα της ΠΥΡΚΑΛ. Παράλληλα απεύθυνε ένα κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, ενόψει του β’γύρου των εκλογών. Τόνισε ότι είναι εφικτή η ανατροπή και ζητούμενο είναι να ηττηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments