Τεχνολογία

Κινητό τηλέφωνο που γίνεται βραχιόλι τεχνητής νοημοσύνης [vid]

Κινητό τηλέφωνο που γίνεται βραχιόλι τεχνητής νοημοσύνης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: on price, Η συσκευή έχει στην κανονική της συμβατική μορφή οθόνη 6,9 ιντσών FHD+ pOLED και όταν μετατρέπεται σε βραχιόλι η οθόνη περιορίζεται στις 4,6 ίντσες.

Σε πολλούς ανθρώπους το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον μια προέκταση του χεριού τους και η Motorola έρχεται να δώσει τόσο σε αυτούς όσο και σε όλους τους κατόχους κινητών τηλεφώνων γενικότερα μια επιλογή υψηλής εργονομίας και αισθητικής

Σε πολλούς ανθρώπους το κινητό τηλέφωνο αποτελεί πλέον μια προέκταση του χεριού τους και η Motorola έρχεται να δώσει τόσο σε αυτούς όσο και σε όλους τους κατόχους κινητών τηλεφώνων γενικότερα μια επιλογή υψηλής εργονομίας και αισθητικής. Η εταιρεία παρουσίασε ένα κινητό τηλέφωνο που μπορεί να… λυγίζει και τυλίγεται λαμβάνοντας το επιθυμητό για τον κάτοχο σχήμα για να το τοποθετήσει είτε πάνω στο γραφείο ως design αξεσουάρ είτε ακόμη και στο χέρι σαν βραχιόλι.

Η συσκευή έχει στην κανονική της συμβατική μορφή οθόνη 6,9 ιντσών FHD+ pOLED και όταν μετατρέπεται σε βραχιόλι η οθόνη περιορίζεται στις 4,6 ίντσες. Η συσκευή λειτουργεί με λειτουργικό Android και διαθέτει ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να δει και να μελετήσει το ενδυματολογικό σύνολο που φορά ο κάτοχος της δημιουργώντας μοτίβα ταπετσαρίας που ταιριάζουν αισθητικά με τα ρούχα του.

Η Motorola πειραματιζόταν με αυτή την τεχνολογία για έξι χρόνια αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν το πρωτότυπο που παρουσίασε θα μπει στη γραμμή παραγωγής και θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Όμως το σημαντικό είναι ότι η τεχνολογία αυτή είναι πλέον μια πραγματικότητα και ακόμη και αν Motorola δεν προχωρήσει στην εμπορική της αξιοποίηση είναι βέβαιο ότι θα το κάνει κάποια άλλη εταιρεία και σύντομα θα δούμε να κυκλοφορεί κόσμος φορώντας το κινητό τηλέφωνο στο χέρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments