Οδηγός

Προχωρά «Κάλυψη»: Προσφέρονται 1.000 διαμερίσματα από 46 δήμους

Προχωρά «Κάλυψη»: Προσφέρονται 1.000 διαμερίσματα από 46 δήμους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Υπενθυμίζεται πως το Δημόσιο καλύπτει για τρία χρόνια τη δαπάνη μίσθωσης των ιδιωτικών κατοικιών, για τη στέγαση νέων, ηλικίας 25-39 ετών, που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία.

Υπενθυμίζεται πως το Δημόσιο καλύπτει για τρία χρόνια τη δαπάνη μίσθωσης των ιδιωτικών κατοικιών, για τη στέγαση νέων, ηλικίας 25-39 ετών

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς το πρόγραμμα «Κάλυψη», μέσω του οποίου προσφέρονται 1.000 διαμερίσματα από 46 δήμους σε δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Υπενθυμίζεται πως το Δημόσιο καλύπτει για τρία χρόνια τη δαπάνη μίσθωσης των ιδιωτικών κατοικιών, για τη στέγαση νέων, ηλικίας 25-39 ετών, που είναι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία.

Παράλληλα, το πρόγραμμα καλύπτει τις δαπάνες μετακόμισης του νοικοκυριού και μεταφοράς της οικοσκευής τους, ενώ οι ιδιοκτήτες, εκτός από το εγγυημένο μίσθωμα, καλύπτονται και για επισκευές φθορών που διαπιστώνονται στα ακίνητα κατά τη διάρκεια της μίσθωσης και με τη λήξη αυτής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments