Lifestyle

Γιάννης Βασιλώττος: Θα μπορούσα να είχα ερωτική σχέση με έναν άντρα

Γιάννης Βασιλώττος: Θα μπορούσα να είχα ερωτική σχέση με έναν άντρα

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ΑΝΤ1

Γιάννης Βασιλώττος: Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να σε απατήσει φταις κι εσύ,

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για τη συμμετοχή του στον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις τους σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό που παρερμηνεύτηκαν, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Breakfast@Star».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Vasilottos (@giannis_vasilottos_official)

Αρχικά, σχετικά με την καριέρα του δήλωσε: «Είναι μία δουλειά που χαίρομαι που την έκανα και συνεχίζω να την κάνω […] Εγώ δεν είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει μια παράσταση, να ανοίξει μια δραματική σχολή. Εγώ άμα θέλω μπορώ αύριο να ανοίξω δραματική σχολή, μπορώ άμα θέλω να διδάξω, τι ακριβώς δεν ξέρω. Λίγο το ένα λίγο το άλλο, έφτασε η ελληνική καλλιτεχνική σκηνή να είναι σε αυτό το επίπεδο που είναι. Άμα εγώ ήμουν μαθηματική διάνοια και δεν είχα σπουδάσει κάτι, γιατί όχι να δουλέψω για τη NASA; Το πανεπιστήμιο δεν είναι… ούτε οι σχολές… Στις δραματικές σχολές δεν θα μάθεις πώς να παίξεις. Δεν θα πω γιατί αυτός παίζει στο θέατρο; Εμένα αυτό που με πειράζει είναι, ότι ο κόσμος πάει να δει κάτι ακόμα και ας είναι άθλιο, απλώς επειδή αυτός που το κάνει ήταν στο “Survivor”. Αυτά τα ΜΜΕ τα έχουν καταστρέψει όλα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών»: «Είμαι στην τηλεόραση και καλώς ή κακώς η τηλεόραση μπορεί να μας δώσει τα λεφτά που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε και μη φανταστείτε ότι έχω μια βίλα που κοστίζει ένα εκατομμύριο. Μην το ανοίξω αυτό το θέμα. Σε βλέπουν στο δρόμο οι άνθρωποι και νομίζουν πως δεν ξέρεις τι να κάνεις τα λεφτά σου».

Για τις δηλώσεις του σχετικά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό που παρερμηνεύτηκαν, ο ηθοποιός διευκρίνισε: «Μία σχέση με άνδρα δεν σημαίνει ότι είναι ερωτική. Με κάποιους κολλητούς μου λέω ότι είναι σχέση μου. Ο καθένας παίρνει τις δηλώσεις μου κόβει ράβει. Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητείται κιόλας. Θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;».

Τι είχε πει ο Γιάννης Βασιλώττος

Ο Γιάννης Βασιλώτος μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει, αλλά και το φλερτ που δέχεται από άνδρες θαυμαστές του.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τον προηγούμενο μήνα, ο ηθοποιός που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», είχε πει: «Γεννήθηκα στη Ρόδο. Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια. Είναι τίμιοι εργατικοί άνθρωποι. Ο πατέρας μου είναι οδηγός απορριμματοφόρου στον Δήμο. Αυτοί οι άνθρωποι ζορίστηκαν για να μπορέσω εγώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Πέρασα αρκετές μέρες που ήταν δύσκολες. Ευτυχώς που είχα μια στέγη και έμενα χωρίς να βρέχομαι και να κρυώνω. Υπήρχαν μέρες που σκεφτόμουν αν θα φάω δυο σουβλάκια, ή ένα για να μπορώ να πιώ μια μπύρα την επόμενη. Έχουν περάσει εβδομάδες που έχω τραφεί μόνο με παξιμάδι και ντομάτα».

Για το φλερτ που δέχεται στα social media, είχε σχολιάσει: «Είχα πει σε μια συνέντευξη ότι με φλερτάρουν κυρίως άντρες. Σχεδόν αμέσως, μου ήρθε ένα μήνυμα που έγραφε, “έμαθα ότι σε φλερτάρουν μόνο άντρες, έχουμε πιθανότητες ή τζάμπα προσπαθούμε;” και από κάτω είχε μια φωτογραφία. Αν δεν έστελνε τη φωτογραφία, μπορεί να έπιανα και συζήτηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments