Πολιτική

Μητσοτάκης: Την Τρίτη η συνάντηση με Σούνακ – Συνεδριάζει το Υπουργικό την Πέμπτη

Μητσοτάκης: Την Τρίτη η συνάντηση με Σούνακ – Συνεδριάζει το Υπουργικό την Πέμπτη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Την Τρίτη 12:45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ στην Downing Street, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Την Τρίτη 12:45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ

Την Τρίτη 12:45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ στην Downing Street, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ως γνωστόν, σήμερα, στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Keir Starmer.

Αύριο, Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 12:00, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης θα παρουσιάσει το Σχέδιο Νόμου «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας – Αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας», το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την τακτική μηνιαία συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τέλος, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 11:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments