Ελλάδα

Αγκαλıά με μıκρή του θαυμάστρıα: Η νέα φωτογραφία του 74χρονου Μιχαλόπουλου τα λέει όλα για τη νέα του ζωή

Αγκαλıά με μıκρή του θαυμάστρıα: Η νέα φωτογραφία του 74χρονου Μιχαλόπουλου τα λέει όλα για τη νέα του ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Το 2008 αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάματος και να αποσυρθεί στην Καλαμάτα όπου ξεκίνησε να ασχολείται με αγροτικές εργασίες στα κτήματά του.

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς των τελευταίων 40 χρόνων, που άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του στο σινεμά, τη βιντεοταινία, το θέατρο και την τηλεόραση, είναι ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Παράλληλα υπήρξε είδωλο για πολλές γενιές γυναικών καθώς ήταν και παραμένει ένας από τους ομορφότερους Έλληνες.

Το 2008 αποφάσισε να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάματος και να αποσυρθεί στην Καλαμάτα όπου ξεκίνησε να ασχολείται με αγροτικές εργασίες στα κτήματά του. Πριν λίγους μήνες βρέθηκε στην Αθήνα όπου πόζαρε δίπλα στον παλαίμαχο διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη. Ο διαιτητής μάλιστα ανέβασε τη φωτογραφία τους στο Instagram του δείχνοντας για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια την εικόνα του ηθοποιού.

Λίγο καιρό αργότερα ο γκριζαρισμένος αλλά πάντα εντυπωσιακός ηθοποιός πόζαρε ακόμα μία φορά για τον φωτογραφικό φακό κρατώντας στην αγκαλιά του μία μικρή θαυμάστριά του, όπως αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας που είδε το φως της δημοσιότητας από το σάιτ espressonews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments