Ελλάδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το Χάσκι της Αράχωβας [vid]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το Χάσκι της Αράχωβας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (EUROKINISSI)

Δεκάδες άνθρωποι, μαζί με τα κατοικίδία τους, σκύλους και γάτες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα κρατώντας πλακάτ με φωτογραφίες του Όλιβερ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεήθηκε στο Σύνταγμα ενάντια στη ζωοκτονία και την κακοποίηση ζώων, με αφορμή την άγρια κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος Όλιβερ στην Αράχωβα, από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Δεκάδες άνθρωποι, μαζί με τα κατοικίδία τους, σκύλους και γάτες βρέθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα.

Οι ζωόφιλοι κρατούσαν πλακάτ με φωτογραφίες του Όλιβερ αλλά και πλακάτ στα οποία έγραφαν συνθήματα κατά της κακοποίησης.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ενώ μάλιστα υπάρχουν τρία νέα στοιχεία τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ που βασανίστηκε ο σκύλος, κάτοικος είδε έναν άνθρωπο με αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην περιοχή και έναν σκύλο που έμοιαζε στον Όλιβερ, παράλληλα υπάρχει βίντεο από κάμερα κτιρίου που ίσως να οδηγήσει στον δράστη, ενώ ήδη από χθες, Σάββατο ξεκίνησε ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments