Ελλάδα

Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση – Ακούγονται φωνές «τον σκότωσες» [vid]

Γκάζι: Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση –  Ακούγονται φωνές «τον σκότωσες» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα στο σημείο καθώς φαίνεται να έκαναν πολλούς γύρους έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά

Οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα στο σημείο καθώς φαίνεται να έκαναν πολλούς γύρους έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά

Νέο βίντεο από την αιματηρή επίθεση στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12/2023) έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Στο βίντεο καταγράφεται το όχημα των δραστών της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι, το οποίο συνεχίζουν να αναζητούν οι αστυνομικοί, με τις αρχές να εκτιμούν πως έχει νοικιαστεί με τη μέθοδο του leasing από συγκεκριμένη εταιρεία.

Μάλιστα ακούγονται καθαρά 4 πυροβολισμοί όσοι και οι κάλυκες που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό στο Γκάζι.

Παράλληλα ακούγονται και οι φωνές φίλων της παρέας που φωνάζουν «τον σκότωσες, τον σκότωσες» και αμέσως μετά «βοήθεια, βοήθεια, ασθενοφόρο».

Επίσης η Αστυνομία έχει στην κατοχή της και άλλα βίντεο που φαίνεται το τζιπ των δραστών μέχρι και την Ιερά Οδό και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τις πινακίδες και να δουν αν είναι πλαστές ή παραπέμπουν σε άλλο παρόμοιο αυτοκίνητο.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha οι δράστες φέρεται πως ήταν για ώρα στο σημείο καθώς φαίνεται να έκαναν πολλούς γύρους στο Γκάζι, έξω από συγκεκριμένα μαγαζιά.

Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι πως επειδή έχουν περάσει αρκετές ώρες από την επίθεση, δεν αποκλείεται οι δράστες να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments