Πολιτική

Αναγνωστοπούλου για τροπολογία Καιρίδη: Θετικό βήμα – Θα την ψηφίσουμε

Αναγνωστοπούλου για τροπολογία Καιρίδη: Θετικό βήμα – Θα την ψηφίσουμε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Θετική χαρακτήρισε την τροπολογία Καιρίδη για το μεταναστευτικό, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου σημειώνοντας ότι «αυτή η τροπολογία δεν γίνεται να μην ψηφιστεί γιατί πέρα από το ότι εμείς θα την ψηφίζαμε για λόγους αρχών είναι  και μια πραγματική ανάγκη της κοινωνίας».

Θετική χαρακτήρισε την τροπολογία Καιρίδη για το μεταναστευτικό, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου 

Θετική χαρακτήρισε την τροπολογία Καιρίδη για το μεταναστευτικό, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου σημειώνοντας ότι «αυτή η τροπολογία δεν γίνεται να μην ψηφιστεί γιατί πέρα από το ότι εμείς θα την ψηφίζαμε για λόγους αρχών είναι  και μια πραγματική ανάγκη της κοινωνίας».

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, η κ. Αναγνωστοπούλου και ερωτηθείς αν η Νέα Αριστερά θα ψηφίσει την τροπολογία για τους παράτυπους μετανάστες, απάντησε «εννοείται και νομίζουμε ότι είναι το μίνιμουμ που πρέπει να γίνει και αποδεικνύει ότι η κοινωνία είναι πραγματιστική». Χαρακτηριστικά για την τροπολογία είπε: «Είναι θετικό βήμα, ελλιπές αλλά θετικό»

«Έχει πρόβλημα, πως αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα; Έχουμε τόσους μετανάστες οι οποίοι είναι αόρατοι… Ο κυνικός ρεαλισμός που βασίζεται πάνω σε ιδεολογήματα τύπου «όχι γιατί θα τους νομιμοποιήσουμε και θα μείνουν εδώ και θα γίνουμε τόπος προσέλκυσης κλπ» δεν βασίζεται πουθενά, ούτε στην ιστορία», πρόσθεσε, ακολούθως.

Για την αλλαγή θέσης του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξοπλιστικά εξέφρασε την απορία της: «Θα ήθελα να μην σχολιάσω γιατί άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει έναν άλλο προσανατολισμό τώρα με ένα επιχείρημα «ότι είναι πατριωτικής ευθύνης ο κ.Κασσελάκης» δηλαδή πριν ο κ. Τσίπρας δεν ήταν πατριωτικής ευθύνης όταν έθετε τα ίδια θέματα; Αλλά αυτό είναι θέμα του ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε.

Ερωτηθείσα αν στόχος της  Νέας Αριστεράς είναι να εκλέξουν ευρωβουλευτές τόνισε πως «στόχος είναι οπωσδήποτε να εκλέξουμε ευρωβουλευτές και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε αλλά εγώ δεν είμαι δυσαρεστημένη από τις δημοσκοπήσεις γιατί δεν υπάρχει ως κόμμα η Νέα Αριστερά».

«Εγώ γύρω στο Φεβρουάριο περιμένω να δω μια πιο αξιόπιστη καταγραφή των δικών μας δυνάμεων», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments