Lifestyle

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Είδα γυμνή φωτογραφία μου σε γκέι σάιτ, αν ήταν σε στρέιτ δεν θα με πείραζε»

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Είδα γυμνή φωτογραφία μου σε γκέι σάιτ, αν ήταν σε στρέιτ δεν θα με πείραζε»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Iakovos Milonas

Θύμα απάτης ο γνωστός ηθοποιός - Η γυμνή φωτογραφία του σε διαδικτυακή σελίδα

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μίλησε για τη γυμνή φωτογραφία του από το παρελθόν, την οποία είδε αναρτημένη στο διαδίκτυο.

View this post on Instagram

A post shared by Ιάκωβος Μυλωνάς (@iakovosmilonass)

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αφορά προσωπική και όχι επαγγελματική του στιγμή και βρέθηκε σε site που απευθύνεται σε ομοφυλόφιλους, χωρίς την άδεια του ηθοποιού.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1, ο Ιάκωβος Μυλωνάς τόνισε: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε από μια κοπέλα που ήμασταν μαζί, είναι ηθοποιός – φωτογράφος. Ήταν για προσωπική χρήση. Δεν αναρτήθηκε από την κοπέλα, χάκαραν το λάπτοπ της κοπέλας και έτσι μάλλον διέρρευσε η φωτογραφία». Εξήγησε ακόμη, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μοιάζει με το Facebook και αφορά άνδρες που ψάχνουν να γνωρίσουν άλλους άνδρες. Ακόμη, υπάρχει και ένα φόρουμ, που πολλοί ζητούν τέτοιου είδους φωτογραφίες από διασήμους, όπως ανέλυσε ο ηθοποιός.

Στην πορεία, πρόσθεσε ότι: «Όταν μου έστειλαν το λινκ έμεινα άναυδος. Είμαι τελείως γυμνός στη φωτογραφία. Όταν βγαίνει κάτι στο διαδίκτυο μετά δεν μπορείς να το σταματήσεις με τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε στην ιστοσελίδα να κατεβάσει την φωτογραφία. Είναι και σε ένα site διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού και αυτό καταστρέφει τη δική μου υπόληψη».

«Αν ήταν σε straight site δεν θα με πείραζε τόσο πολύ. Χρησιμοποιείται για κάτι που δεν μου αρέσει» είπε τέλος, ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments