Αθλητισμός

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Χοακίμ της Σάντος [vid]

Στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ο Χοακίμ της Σάντος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: sportal.gr, Μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής Σάντος στην δεύτερη κατηγορία ο Χοακίμ ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την συγκεκριμένη κατάσταση να είναι αυτή που θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν στην Βραζιλία.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βάζουν τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό της Σάντος, Χοακίμ τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία.

Μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής Σάντος στην δεύτερη κατηγορία ο Χοακίμ ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με την συγκεκριμένη κατάσταση να είναι αυτή που θέλουν να εκμεταλλευτούν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν στην Βραζιλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santos Futebol Clube (@santosfc)

Τον περασμένο Μάιο η Κράσνονταρ είχε προσπαθήσει να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του που ανήκει στη Σάντος, καταθέτοντας πρόταση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η Σάντος την είχε απορρίψει σύμφωνα με το top10.gr

Πλέον ο υποβιβασμός της στην δεύτερη κατηγορία την αναγκάζει να βάλει πολλά από τα αστέρια της στην… βιτρίνα με σκοπό να έρθουν λεφτά στα ταμεία της ομάδας σύμφωνα με το top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments