Lifestyle

«Survivor»: Οι υποψήφιοι θα πηγαίνουν σε νησί απομόνωσης – Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς

«Survivor»: Οι υποψήφιοι θα πηγαίνουν σε νησί απομόνωσης – Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Survivor Greece

Το «Survivor», το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό την Κυριακή 07 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

«Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς» λέει ο Γιώργος Λιανός σε ένα από τα trailer που δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγο πριν από την πρεμιέρα του Survivor 2024. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βγει στον «αέρα» την Κυριακή (7/1) και έχουν γίνει γνωστοί οι Διάσημοι και Μαχητές που θα διαγωνιστούν στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Το Survivor φέτος αλλάζει. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης. Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο ΣΚΑΪ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Survivor 2024: Το νησί της απομόνωσης

Η Έλενα Πολυκάρπου στο ρεπορταζ που μετέδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (4/1) μίλησε για το νησί της απομόνωσης. «Πρόκειται για μικρή αποβάθρα στην οποία μπορεί να πηγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μπορεί επίσης να πηγαίνουν όσοι έχουν κάνει κάποιο παράπτωμα, όχι όμως κινητό. Αν κάποιος πιαστεί με κινητό ή θα αποχωρήσει ή θα του μειωθούν τα χρήματα».

Η ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να πάει κάποιος στο νησί της απομόνωσης και έδωσε ένα παράδειγμα. «Έρχεται η κόκκινη ομάδα στη μπλε ομάδα και της λέει “θα σου δώσουμε δύο κιλά ρύζι και θέλουμε τον Αλέξη Παππά που είναι δυνατός να μπει στο νησί της απομόνωσης για μία εβδομάδα”. Στο νησί μπορεί να πηγαίνουν και όσοι αποχωρούν».

Τέλος, στο νησί της απομόνωσης θα γίνονται και αποστολές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments