Πολιτική

Το ΕΛΚ συνεχάρη την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου: Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους [vid]

Το ΕΛΚ συνεχάρη την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου: Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [361044] 8ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ / 4η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος της Ελληνίδας ευρωβουλευτού με την Ολλανδή συνάδελφό της για το κράτος Δικαίου στη χώρα μας

Μέσω ανάρτησης στο X (πρώην Twitter), ο γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Θανάσης Μπακόλας συνεχάρη την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου για την αντίδρασή της στις αναφορές της Ολλανδής ευρωβουλευτή Σοφί Ιντ Βελτ για την κατάσταση της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα.

«Τεράστια συγχαρητήρια στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και επίσης έριξε τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτό που δεν πάει καλά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, ένα πράγμα είναι σαφές – χρειαζόμαστε καλούς και αποτελεσματικούς ανθρώπους να εκπροσωπούν τους πολίτες μας. Όπως κάναμε πάντα σαν το πραγματικό λαϊκό κόμμα, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα παραμένει προσηλωμένο σε αυτό το σκοπό» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακόλας.

Θυμίζουμε ότι οι αναφορές της Ολλανδής ευρωβουλευτού Σοφί Ιντ Βελτ για τον τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη στη χώρα μας είχαν προκαλέσει την ακαριαία αντίδραση της Ελληνίδας συναδέλφου της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το κράτος Δικαίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments