Πολιτική

Άδωνις σε βουλευτή Νίκης: Είστε συνωμοσιολόγος. Ντροπή!

Άδωνις σε βουλευτή Νίκης: Είστε συνωμοσιολόγος. Ντροπή!

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Να αφήνετε έξω από τη Βουλή τα συνωμοσιολογικά σας σενάρια και τους λαϊκισμούς", τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την διάρκεια των επίκαιρων ερωτήσεων με αφορμή το θέμα των εμβολιασμών. Ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε πει πως από τις πύλες της κολάσεως βγαίνουν δαιμόνια – “καλικάντζαροι” και επιτίθτενται στον λαό του Θεού, αναφέρθηκε και στον θάνατο του 29χρονου αθλητή Σαν Μπάρμπερ, υπονοώντας ότι συνδέεται με τους εμβολιασμούς κατά του covid, παρότι δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Στην απάντηση του οΆδωνις Γεωργιάδης, ζήτησε από τον βουλευτή τη μελέτη από την οποία προκύπτει ο ισχυρισμός του, λέγοντας ότι διαφορετικά είναι λαϊκιστής. «Εγώ είμαι ένας ταπεινός βιβλιοπώλης και όχι γιατρός χειρουργός όπως εσείς. Έχετε διαβάσει εσείς κάποια μελέτη ότι ο θάνατος του αθλητού συνδέεται με το εμβόλιο κατά του covid; Όχι τι πιστεύετε, αλλά αν έχετε μελέτη. Αν δεν έχετε, α, δεν έχετε, Τότε λαϊκίσατε! », τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. Επιτιθέμενος προς τον κ. Παπαδόπουλο είπε, «όταν έρχεστε στη Βουλή, θα αφήνετε έξω τα συνωμοσιολογικά σας σενάρια και τους λαϊκισμούς».

Στη δευτερολογία του ο βουλευτής της Νίκης, επέμεινε σε αβάσιμους ισχυρισμούς πυροδοτώντας νέα ένταση ενώ προκάλεσε ακόμα και την δυσφορία και του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Μπούρα. Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Είναι ντροπή, θα έπρεπε να σας πάρουν πίσω το πτυχίο. Να έρχεσαι στη Βουλή και να αποδίδεις αίτιο θανάτου, αποδεικνύει ότι η σχέση σας με την επιστήμη είναι μηδενική. Και το κάνατε για τον πιο χυδαίο λογο, για ψήφους. Ένας απλός δημαγωγός είστε!». Πρόσθεσε επίσης ότι «καλό να κάνει πλάκα η ΝΙΚΗ, να πάρετε και καμιά ψήφο, γιατί όπως βλέπω τις δημοσκοπήσεις, πάτε για φούντο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments