Πολιτική

Συρίγος για νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Θα επιλέξω την αποχή

Συρίγος για νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Θα επιλέξω την αποχή

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ACTION24, ο κ. Συρίγος υπογράμμισε πως «περιμένω να δω το κείμενο και απ’ όσο έχω δει, επιμένω στη λογική της αποχής, αφού και ο πρωθυπουργός δίνει αυτή τη δυνατότητα. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη κυβέρνηση γι’ αυτό το θέμα. Προσωπικά, θα επιλέξω την αποχή».

Ένας ακόμα βουλευτής της ΝΔ, ο Άγγελος Συρίγος, γνωστοποίησε ότι θα απόσχει από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ACTION24, ο κ. Συρίγος υπογράμμισε πως «περιμένω να δω το κείμενο και απ’ όσο έχω δει, επιμένω στη λογική της αποχής, αφού και ο πρωθυπουργός δίνει αυτή τη δυνατότητα. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη κυβέρνηση γι’ αυτό το θέμα. Προσωπικά, θα επιλέξω την αποχή».

«Ό,τι ισχύει για τον υπουργό, ισχύει και για όλους τους βουλευτές. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Προσωπικά θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, αλλά πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Αυτή την ώρα, έχουμε τόσες μεγάλες προκλήσεις», πρόσθεσε ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments