Lifestyle

Άβα Γαλανοπούλου: Η μαμά μου όταν έπαιξα στους δύο ξένους έκλεινε την τηλεόραση να μην με βλέπει

Άβα Γαλανοπούλου: Η μαμά μου όταν έπαιξα στους δύο ξένους έκλεινε την τηλεόραση να μην με βλέπει

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ DownTown Magazine Greece

Άβα Γαλανοπούλου: «Το ταξίδι μου ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο, στη Φιλοσοφική, όταν γνώρισα δύο πολύ ιδιαίτερα παιδιά, τον Ρήγα και τον Πετρόπουλο»

Η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για την τηλεόραση και την αρχή της καριέρας της, όπου η μητέρα της δεν αποδεχόταν την επαγγελματική της επιλογή, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Σεργιανόπουλος (@nikossergianopoulos)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Με φαντάζεσαι σε κάτι από όλα αυτά που παίζονται; Είμαι ανοιχτή στο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Όταν έρθει η στιγμή θα έχω πρόταση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω δουλέψει αρκετά».

Στη συνέχεια, περιέγραψε: «Το ταξίδι μου ξεκίνησε στο πανεπιστήμιο, στη Φιλοσοφική, όταν γνώρισα δύο πολύ ιδιαίτερα παιδιά, τον Ρήγα και τον Πετρόπουλο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας βαφτίστηκε “Γιώργος” και μόνος του το άλλαξε σε “Αλέξανδρος”. Μια ωραία πρωΐα έρχεται και μας λέει “τέλος το Γιώργος, από σήμερα Αλέξανδρος”. Το “Αλέξανδρος” εμένα δεν μου ερχόταν εύκολα. Δεν είπα ακριβώς στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, “έπεσε καρφωτή”. Δεν τους είχα πει ότι μπήκα στη Δραματική, το έκρυβα, έβρισκα διάφορες δικαιολογίες. Όταν το έμαθαν οι γονείς μου έγινε της κακομοίρας, η μαμά μου δεν ήθελε ούτε να το ακούσει, ήταν αρκετά αυστηρή. Ούτε να το ακούσει, τύπου “θεατρίνα” κτλ. Ο μπαμπάς μου αν και αυστηρός ήταν πιο μαλακός σε αυτό το θέμα. Ξέσπασε ένας “πόλεμος”».

Επίσης, πρόσθεσε: «Τα αδέρφια της μαμάς μου και του μπαμπά μου όμως με στήριξαν πάρα πολύ, μπήκαν στη μέση. Είχαν βγάλει ειστήρια να έρθουν να με δουν στο θέατρο, την έφερναν μέχρι εκεί και έφευγε, δεν έμπαινε μέσα. Δεν άφηνε ούτε τον μπαμπά μου να με δει στους “Δύο Ξένους”. Του έκλεινε την τηλεόραση, δεν ήθελε. Δούλευε στην τράπεζα και δήλωσε στους συνάδελφους ότι είμαι φιλόλογος. Μέχρι που με είδαν οι συνάδελφοί της στους “Δύο Ξένους” και ξαφνιάστηκαν οι άνθρωποι. Και πήγαινα εγώ στην τράπεζα και μου έλεγε “δεν θα ξανάρθεις”. Ήταν λίγο δύσκολο. Στο “Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή” η μαμά μου εκεί έπαθε ένα σοκ. Δεν έλεγα ποτέ στους γονείς μου τι ετοίμαζα. Όταν είδαν το ένα σίριαλ, ο ρόλος που έπαιζα ήταν η Ντίντα, το όνομα της μάνας μου. Τελείως άλλος ρόλος από τη μάνα μου βέβαια. Κι εκεί που “έσπασε” πια είναι όταν με είδε στην σειρά του MEGA “50-50” και μετά και οι “Λατρεμένοι Γείτονες”. Με έλεγε μερικές φορές και με το όνομα του ρόλου, “Ελισάβετ”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΒΑΣΤ (@vast_7)

Τέλος, είπε: «Μετά μαλάκωσε. Το αστείο είναι ότι πριν να “φύγει” από τη ζωή – όταν είχε ξεσπάσει ο κορωνοϊός – η μαμά μου με ρωτούσε, η χρυσή μου, με αγωνία: “Δεν θα δουλέψεις κάπου;”.Το ρώταγε τότε πια, μες τον κορωνοϊό που ήταν όλα εναντίον μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments