Ελλάδα

Στο μπλόκο των αγροτών ο Φθιώτιδος Συμεών: Λύσαμε όλα τα προβλήματα και τώρα ασχολούμαστε με αυτά της ελίτ

Στο μπλόκο των αγροτών ο Φθιώτιδος Συμεών: Λύσαμε όλα τα προβλήματα και τώρα ασχολούμαστε με αυτά της ελίτ

Πηγή Φωτογραφίας: ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΦΩΤΙΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ)

Νέος… γύρος κινητοποιήσεων για τους αγρότες στην περιοχή της Αταλάντης

Στους δρόμους βγήκαν ξανά σε έναν νέο γύρο κινητοποιήσεων οι αγρότες στην περιοχή της Αταλάντης. Στις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας έκλεισαν εκ νέου την εθνική οδό στο ύψος της Σκάλας για περίπου 2 ώρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξήχθη από παρακαμπτηρίους από τον κόμβο Λιβανατών μέχρι και τον κόμβο Τραγάνας ενώ το παρών.

Να σημειωθεί πως οι αγρότες αναμένεται να κλιμακώσουν τις επόμενες μέρες τις κινητοποιήσεις τους και πέραν των μπλόκων που αναμένεται να δυναμώσουν πιθανά θα προβούν και σε παράσταση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας διατρανώνοντας ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους.

Μητροπολίτης Συμεών:” Ε, αμάν πιά…”

Στο μπλόκο των αγροτών έδωσε το παρών και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών ο οποίος μάλιστα συνομίλησε με τους αγρότες ακούγοντας τα θέματα που τους απασχολούν.

“Πως ένας νέος αγρότης, πως ένα νέο παιδί θα ξεκινήσει σήμερα. Και όταν βλέπει να δαπανάται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε άλλου είδους ατζέντες. Λύσαμε όλα τα προβλήματα, λύσαμε το αγροτικό και τώρα είναι να ασχοληθούμε με τα προβλήματα μιας ελίτ, κάποιων ολίγων που θέλουν να ικανοποιήσουν τα γούστα τους. Ε, αμάν πια” είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments