Πολιτική

Πιερρακάκης: Στο δίλημμα ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, επιλέγουμε το πρώτο

Πιερρακάκης: Στο δίλημμα ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, επιλέγουμε το πρώτο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Όπως τόνισε ο Κυρ. Πιερρακάκης στην ανάρτησή του: «Θέτουμε τη χώρα σε κίνηση με πνεύμα συνεργασίας αλλά και προσήλωση στην εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες».

Όπως τόνισε ο Κυρ. Πιερρακάκης στην ανάρτησή του: «Θέτουμε τη χώρα σε κίνηση με πνεύμα συνεργασίας αλλά και προσήλωση στην εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες»

Στην ανάρτηση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο gov.gr, ώστε να ξεκινήσει το στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης για να περάσει στη συνέχεια η ευθύνη στη Βουλή για την ψήφιση, αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης.

Όπως τόνισε ο Κυρ. Πιερρακάκης στην ανάρτησή του: «Θέτουμε τη χώρα σε κίνηση με πνεύμα συνεργασίας αλλά και προσήλωση στην εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Παιδείας:

«Το σχέδιο νόμου για την ανώτατη εκπαίδευση έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση. Θωρακίζουμε χρηματοδοτικά και θεσμικά τα Δημόσια Πανεπιστήμια και θέτουμε το πλαίσιο εγκατάστασης μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων Πανεπιστημίων.

Όπως αναφέραμε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, στο δίλημμα ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία, επιλέγουμε το πρώτο. Θέτουμε τη χώρα σε κίνηση, με πνεύμα συνεργασίας αλλά και προσήλωση στην εντολή που έχουμε λάβει από τους πολίτες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments