Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Βρήκε έναν άνθρωπο να ηγηθεί της ομάδας

ΠΑΟΚ: Βρήκε έναν άνθρωπο να ηγηθεί της ομάδας

Πηγή Φωτογραφίας: [366226] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΟΝΑΚΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η ανάγκη του ΠΑΟΚ για έναν προπονητή που ξέρει να διαχειρίζεται… ειδικές καταστάσεις

Ο πρώτος γύρος της Α1 μπάσκετ ανήκει στα βιβλία της ιστορίας για τον ΠΑΟΚ (χρωστάει το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 27/1) και η βαθμολογική εικόνα της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική μετά και την έλευση του Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος μετράει 4 νίκες και μία ήττα σε 5 αγωνιστικές, τις μισές δηλαδή του Α’ γύρου.

Η απόφαση του Θανάση Χατζόπουλου και των συνεργατών του να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του Κώστα Μέξα μετά το παιχνίδι με την Λάρισα και την ήττα του ΠΑΟΚ, ήταν η αφετηρία για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ. Και όπως αποδεικνύεται και εκ του αποτελέσματος, σωστή επιλογή. Σωστή επιλογή όχι γιατί ο Κώστας Μέξας είναι κακός προπονητής, απλά ίσως δεν μπορούσε να διαχειριστεί την ειδική κατάσταση που επικρατούσε στον Δικέφαλο. Μια κατάσταση η οποία για να πούμε την αλήθεια, είναι καλύτερη από αυτή που έζησε ο Φλεβαράκης και μετέπειτα ο Χαραλαμπίδης την περσινή σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Ο Άρης Λυκογιάννης είναι παλιά «καραβάνα» στον χώρο και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο μπασκετικό στερέωμα. Είναι πολύ σημαντικό για την φάση που βρίσκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ να έχει έναν άνθρωπο που μπορεί να καταλάβει και να διαχειριστεί την ατμόσφαιρα εντός και εκτός αποδυτηρίων. Φαίνεται και άλλωστε από τις δηλώσεις του μετά τα παιχνίδια, που τονίζει σε κάθε ευκαιρία πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ισορροπία στον οργανισμό. Είναι δεδομένο πως αν μπορούσε, θα έκανε 2 ίσως και 3 αλλαγές στο ρόστερ, ειδικά μιας που η ομάδα χτίστηκε για επιθετικό μπάσκετ και ένα παιχνίδι run ‘n’ gun και όχι για παιχνίδι 5 εναντίων 5. Μια ομάδα που έχει επιθετική φιλοσοφία και η άμυνα φαντάζει αγγαρεία για αρκετούς παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε έναν άνθρωπο να ηγηθεί της ομάδας και να μπορέσει να καλύψει τα κακώς κείμενα, να τα κρύψει με μαεστρία. Όπως ο ίδιος τόνισε σήμερα μετά το παιχνίδι με το Μεσολόγγι «πρέπει να προσαρμόσω τις ιδέες μου στην ομάδα και όχι το αντίθετο» δείγμα ενός ανθρώπου που ξέρει που βρίσκεται και έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Ένας πραγματικός «Λύκος» που ηγείται της αγέλης και αναλαμβάνει φορτία και ευθύνες.

ΥΓ. Είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρωτίστως, και δεύτερον τον Θανάση Χατζόπουλο, ο οποίος βγήκε μπροστά και έδωσε «ζωή» και «πνοή» σε έναν ΠΑΟΚ που περίμενε ένα θαύμα για να κατέβει στο πρωτάθλημα. Ο καθένας ό,τι… μπορεί στην ανοιχτή ΑΜΚ της ΚΑΕ, για την ιστορία και τα επιτεύγματα του μεγάλου ΠΑΟΚ!

Πηγή: paokvoice.com // Χρήστος Γιουβάνογλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments