Ελλάδα

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 35χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση ΑμεΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 35χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση ΑμεΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νέα προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα, ο 35χρονος που κατηγορείται για τις live μεταδόσεις του, μέσω λογαριασμού που διατηρούσε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Νέα προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα, ο 35χρονος που κατηγορείται για τις live μεταδόσεις του, μέσω λογαριασμού που διατηρούσε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Νέα προθεσμία έλαβε από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα, ο 35χρονος που κατηγορείται για τις live μεταδόσεις του, μέσω λογαριασμού που διατηρούσε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, κακοποιητικών συμπεριφορών σε βάρος ΑμΕΑ.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Σοκάρουν θύματα του youtuber Hayate: “Έχει βγάλει πάνω από 300.000 ευρώ” – “Πήγαινε στο δωμάτιο του ανήλικες”

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο βασανισμός ατόμων με νοητική στέρηση και οι εξευτελιστικές συμπεριφορές σε ζωντανή μετάδοση από τον youtuber Hayate (ή αλλιώς “Αρχηγό”). Μάλιστα, αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες είναι ο 35χρονος Youtuber που συνελήφθη για κακοποίηση ατόμων με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο και αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ειδικότερα, του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα καθώς και για το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ο Hayate φέρεται να εκμεταλλευόταν την ανάγκη των ατόμων αυτών και πάνω στην οικονομική τους αδυναμία, είχε στήσει μια «ηλεκτρονική επιχείρηση». Οι θεατές των συγκεκριμένων βίντεο πλήρωναν χρήματα ζητώντας να δουν κακοποιητικές και χυδαίες συμπεριφορές σε ζωντανή μετάδοση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments