Τεχνολογία

Apple: Σχεδιάζει ήδη το πρώτο foldable iPhone

Apple: Σχεδιάζει ήδη το πρώτο foldable iPhone

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Η Apple έχει δημιουργήσει πρότυπα για τουλάχιστον δυο iPhones που θα διπλώνουν κατά πλάτος και ήδη φέρεται να έχει κάνει επαφές με κατασκευαστές εξαρτημάτων, σύμφωνα με το «The Information» που επικαλείται άτομο με γνώση επί του θέματος.

Η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια «δουλεύει» εδώ και πολλά χρόνια πάνω σε μια αναδιπλούμενη συσκευή.

Η Apple έχει δημιουργήσει πρότυπα για τουλάχιστον δυο iPhones που θα διπλώνουν κατά πλάτος και ήδη φέρεται να έχει κάνει επαφές με κατασκευαστές εξαρτημάτων, σύμφωνα με το «The Information» που επικαλείται άτομο με γνώση επί του θέματος.

Οι συσκευές βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά το πότε θα είναι διαθέσιμα για το κοινό.

Η Apple εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει ένα foldable iPad, που κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει το iPad mini, και συνεργάζεται με την LG και την Samsung για αναδιπλούμενες οθόνες, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, επικαλούμενο πρώην υπαλλήλους της εταιρείας.

Κοινό μυστικό η έρευνα της Apple

Μπορεί η Apple να μην έχει κυκλοφορήσει κάποια αναδιπλούμενη συσκευή, την ώρα που ο ανταγωνισμός δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία την αφήνει αδιάφορη.

Τα τελευταία χρόνια η Apple έχει λάβει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αναδιπλούμενες συσκευές με αρκετές παραλλαγές. Το 2022 ο γνωστός αναλυτής σε θέματα της Apple Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι η εταιρεία θα μπορέσει να κυκλοφορήσει την πρώτη της foldable συσκευή στην καλύτερη των περιπτώσεων κάποια στιγμή μέσα στο 2025. Όπως υποστήριξε θα είναι ένα foldable iPhone ή μια συσκευή ανάμεσα σε iPhone και iPad.

Ο δημοσιογράφος του Bloomberg Mark Gurman υποστήριξε ότι ένα αναδιπλούμενο iPhone δεν υπάρχει στον ορίζοντα καθώς, η Apple «δουλεύει πάνω σε μεγαλύτερες αναδιπλούμενες συσκευές», φωτογραφίζοντας κάποιο iPad.

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο τι είδους συσκευή θα είναι η πρώτη αναδιπλούμενη που θα κυκλοφορήσει η Apple, αλλά αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments