Lifestyle

Λιόλιου: Η επική αντίδρασή της όταν της πέταξαν τασάκι πάνω στη πίστα [vid]

Λιόλιου: Η επική αντίδρασή της όταν της πέταξαν τασάκι πάνω στη πίστα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Katerina Lioliou / Κατερίνα Λιόλιου

Του ζήτησε να φύγει από το μαγαζί - Δείτε το βίντεο

Νέο βίντεο με ευτράπελα από τη νυχτερινή Αθήνα έγινε viral στο TikTok, με «πρωταγωνίστρια» αυτή τη φορά την Κατερίνα Λιόλιου. Η τραγουδίστρια διέκοψε το πρόγραμμά της στο μαγαζί που εμφανίζεται, όταν κάποιος της πέταξε ένα γυάλινο αντικείμενο.

Η αντίδραση της Κατερίνας Λιόλιου ήταν να σταθεί προς το μέρος του μαγαζιού από όπου και «εκσφενδονίστηκε» το αντικείμενο, το οποίο η ίδια δεν κατάλαβε, τι ακριβώς ήταν. Ρώτησε, ποιος της το πέταξε και μετά ζήτησε αυτός που το έκανε να φύγει από το μαγαζί.

«Ποιος το πέταξε αυτό παρακαλώ; Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά» είπε πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Λιόλιου και συνέχισε το πρόγραμμά της, μπαίνοντας κατευθείαν στο ρεφρέν του επόμενου τραγουδιού που ήταν στο πρόγραμμα.

@thomai.stivΤο λιγότερο τραγικός..♬ πρωτότυπος ήχος – Tomy🧡

Κατερίνα Λιόλιου: Αλυσοδεμένη και με ροζ μαλλιά στο νέο της βίντεο κλιπ

Η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, μια μικρή γεύση από το νέο της βίντεο κλιπ και την αλλαγή που έκανε για αυτό, στα μαλλιά της.

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα σύντομο απόσπασμα από το μουσικό βίντεο για το νέο της κομμάτι. Στο συγκεκριμένο κλιπ, η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται να έχει ροζ μαλλιά σε καρέ κούρεμα και να φοράει ένα σετ που θυμίζει μαγιό, σε μπεζ απόχρωση. Όσο τραγουδάει, η ίδια είναι δεμένη στα χέρια με μακριές αλυσίδες που ξεκινούν από ψηλά στο ταβάνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments