Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη στην Τούμπα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη στην Τούμπα

Πηγή Φωτογραφίας: [367266] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Όμορφη στιγμή πριν την έναρξη του ημιτελικού

Ήταν 9 Φεβρουαρίου 1998 όταν ο Παναγιώτης Κατσούρης έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του να μην τον ξεχνάει, όπως αποδείχθηκε και στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κατσούρης ήταν 22 ετών όταν σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Θέρμη και από τότε κάθε χρόνο ο δικέφαλος του βορρά τιμά τη μνήμη του. Το ίδιο, επομένως, έγινε και φέτος, με τους Πράσινους να συμμετέχουν και αυτοί καταθέτοντας ένα στεφάνι στη μνήμη του.

Οι Σβαμπ και Πέρεθ ήταν αυτοί που εκπροσώπησαν τις δύο ομάδες καταθέτοντας στεφάνι πριν την έναρξη του αγώνα, με το κλίμα να είναι συγκινητικό στην Τούμπα.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.