Lifestyle

Το ζεύγος Μπέκαμ μας εύχεται για την ημέρα των ερωτευμένων με το πιο ωραίο φιλί και ηλιοβασίλεμα

Το ζεύγος Μπέκαμ μας εύχεται για την ημέρα των ερωτευμένων με το πιο ωραίο φιλί και ηλιοβασίλεμα

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Victoria Beckham

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ «γιόρτασαν» την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τρυφερές αναρτήσεις από τις ευτυχισμένες στιγμές τους

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ μπήκαν στο Instagram για να αποτίσουν φόρο τιμής ο ένας στον άλλον, με τον πρώην ποδοσφαιριστή, 48 ετών, να περιγράφει τη Βικτόρια, 49, ως «καταπληκτική σύζυγο, μαμά και καλύτερη φίλη».

Ο Ντέιβιντ αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία του από το παρελθόν να φιλά τη Βικτορια από τις πρόσφατες διακοπές τους στο εξωτερικό. «Χαρούμενη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε μια καταπληκτική σύζυγο, μαμά και καλύτερη φίλη. Σ’αγαπώ. Εννοώ «απλά μου αρέσεις».

Η Βικτόρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Ντέιβιντ ως…καουμπόη και μοιράστηκε ένα διασκεδαστικό βίντεο του αγαπημένου της να κάνει ακροβατικά, το οποίο έχει τραβηχτεί αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Έγραψε: «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καουμπόι σε αγαπώ τόσο πολύ @davidbeckham!! Φιλιά @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven xx’» Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια πρόκειται να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους τον Ιούλιο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια εκπληκτική εκδήλωση αξίας 750.000 λιρών στο Luttrellstown Castle Resort στην Ιρλανδία με εμβληματικούς θρόνους και τη Βικτόρια να φοράει ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Vera Wang.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments