Αθλητισμός

Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας»

Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας»

Πηγή Φωτογραφίας: PARTIZAN vs PANATHINAIKOS Beograd, 30.11.2023. foto: Nebojsa Parausic / MN press Kosarka, Euroleague, Partizan, Panatinaikos

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναθηναϊκού και όπως τόνισε το μόνο που κρατάει από το ματς με την ΑΕΚ είναι η πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του κόντρα στην ΑΕΚ, όμως κατάφερε να πάρει την νίκη (79-72) και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το ματς, ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως περίμενε κάτι πολύ καλύτερο, ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως οι «πράσινοι» πήραν ελάχιστους πόντους από τον πάγκο τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Το πρόβλημα ήταν ο πάγκος μας, πήραμε μόνο 4-5 πόντους. Κάθε φορά που κάναμε ροτέισον, χάναμε την ισορροπία μας. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Το μόνο καλό ήταν πως κερδίσαμε και πάμε στον ημιτελικό. Το σημαντικό είναι η νίκη, αλλά όταν δουλεύεις πέντε μήνες σε μια ομάδα που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ψηλά στην Euroleague, περιμένεις να παίξεις και πιο καλά, διεκδικώντας θέση στο Final 4.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments