Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Άρης: Που θα δείτε την αναμέτρηση

Παναθηναϊκός Άρης: Που θα δείτε την αναμέτρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Juancho Hernangomez, Mathias Lessort, Marius Grigonis and Kostas Sloukas of Panathinaikos AKTOR Athens looks on during the 2023-2024 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 18 game between Baskonia Vitoria Gasteiz and Panathinaikos AKTOR Athens at Fernando Buesa Arena on January 3, 2024, in Vitoria-Gasteiz, Spain

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικεί απόψε ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μετά την αγχωτική πρόκριση επί της ΑΕΚ, καλούνται να πάρουν τη δεύτερή τους νίκη, που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο, αυριανό (18/2) τελικό. Σε περίπτωση πρόκρισης, το «τριφύλλι» θα βρει απέναντι του το νικητή του ζευγαριού Προμηθέας-Ολυμπιακός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός εκτός από τον τελικό έχει ένα ακόμα κίνητρο για να πάρει τη νίκη-πρόκριση, αφού θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας τους πρωτοπόρους της Basket League στην πρώτη τους ήττα.

Μοναδική απουσία από το σημερινό ματς θα είναι αυτή του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος θα προφυλαχθεί μιας και αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Από την άλλη πλευρά, για τον Άρη δεν είναι καν στην αποστολή ο Ρομπέρτο Γκάλινατ, ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Φίλλιος.

Που θα δείτε το παιχνίδι

Την αναμέτρηση στο Ηράκλειο της Κρήτης θα την δείτε στο (18:00, ΣΚΑΙ & Cosmote Sport 5).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments