Ελλάδα

Μαυρομμάτης: Φωτιά στο σπίτι του στο Κολωνάκι – Νοσηλεύονται με τη σύζυγό του

Μαυρομμάτης: Φωτιά στο σπίτι του στο Κολωνάκι – Νοσηλεύονται με τη σύζυγό του

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ(Α) ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ(Δ) ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο κ. Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Ο γνωστός σπορτκάστερ και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Μαυρομμάτης, και η σύζυγός του, Ειρήνη, πέρασαν δύσκολες στιγμές, καθώς ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Αναγνωστοπούλου. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι και να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Ο κ. Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεννηματάς με έντονη δύσπνοια αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την υγεία τους.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από την Πυροσβεστική.

Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη

Διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θερεπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου της Αθήνας “Γεώργιος Γεννηματάς” η σύζυγος του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Μανώλη Μαυρομάτη, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του ιδρύματος και με λιγότερα τραύματα σύμφωνα με τα parapolitika.gr και το Βασίλη Βενιζέλο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του διακομίσθηκαν κατεπειγόντως στο νοσοκομείο, μετά από πυρκαγιά η οποία ξέσπασε στο διαμέρισμά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments