Ελλάδα

Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Πόρο [vid]

Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Πόρο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Σημειώνεται πως κάποια κοσμήματα, τα οποία εντοπίστηκαν στο άψυχο σώμα, ενίσχυαν εξ αρχής το σενάριο, που τελικά βγήκε αληθινό, ότι το πτώμα ήταν της Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Ενημερώθηκε ο πατριός της

Στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά ανήκει τελικά η σορός που βρέθηκε στον Πόρο. Το άψυχο σώμα της 53χρονης ξεβράστηκε από τη θάλασσα τον Αύγουστο του 2023, μόλις τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Οι Αρχές έχουν ήδη ενημερώσει τον πατριό της.

Δείγμα για να ταυτοποιηθεί το αν η σορός που βρέθηκε στον Πόρο και ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας ανήκει στην αγνοούμενη γυναίκα έδωσε ο πατέρας της.

Σημειώνεται πως κάποια κοσμήματα, τα οποία εντοπίστηκαν στο άψυχο σώμα, ενίσχυαν εξ αρχής το σενάριο, που τελικά βγήκε αληθινό, ότι το πτώμα ήταν της Σταυρούλας Γκουγκουλιά.

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: «Δεν ξέρω γιατί έψαχνε όπλο» – Νέα μαρτυρία της συγκατοίκου της

Νέες πληροφορίες για το θρίλερ της Κυψέλης με την εξαφάνιση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (09/02).

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά είπε: «Δεν ήθελε να δίνει τα κανονικά της στοιχεία σε όσες επαφές έκανε. Δεν μου είχε πει κάτι για το όπλο. Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε και δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Μπορεί να ήθελε να το παίξει ότι από κάπου έρχεται, ότι κάπου πάει. Δεν υπήρχε κανένας Γιώργος που θα συναντούσε σε ραντεβού, από ότι κατάλαβα. Εκείνη την ημέρα την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε: “Κύριε Γιώργο έρχομαι στην πλατεία”. Μου είπε ότι ήταν ο υπεύθυνος για μια δουλειά που θα συζητούσε. Μου έλεγε τελευταία ότι είναι πολύ κουρασμένη και συζητούσε πολλές φορές για την ευθανασία. Μου είχε πει ότι στην Ελβετία και σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τα πενήντα αν δεν είσαι καλά, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να το κάνεις. Δεν είχε όμως διασυνδέσεις για να βγάλει πλαστή ταυτότητα ή διαβατήριο και να φύγει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments