Αθλητισμός

Παναιτωλικός ΠΑΟΚ: Με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά πήρε σημαντική νίκη ο δικέφαλος [1-3]

Παναιτωλικός ΠΑΟΚ: Με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά πήρε σημαντική νίκη ο δικέφαλος [1-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [367521] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα βρήκε… σκούρα στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, αλλά με ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη με 3-1 – Σάστρε, Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια

Ματς γεμάτο σασπένς στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με τρεις πολύτιμους βαθμούς για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο «δικέφαλος» τα βρήκε… σκούρα απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό και χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να επικρατήσει με 3-1. Βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί του τελευταίου καιρού.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χατζηθεοδωρίδη και οι Θεσσαλονικείς πήγαν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, παρά τα δύο δοκάρια που είχαν. Το γκολ του Κωνσταντέλια ακυρώθηκε, η αναμέτρηση έφτανε στην τελική της ευθεία και τότε μέσα σε δύο λεπτά Σάστρε-με δόση τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε στον Τορεχόν-και Ζίβκοβιτς έκαναν την σπουδαία ανατροπή για τους «ασπρόμαυρους». Για να έρθει ο Κωνσταντέλιας να κάνει το 1-3 στο τέλος.

Ο ΠΑΟΚ με την σημαντική αυτή εκτός έδρας νίκη, ανέβηκε στους 54 βαθμούς και στη 2η θέση στο -1 απ’ την ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός έμεινε στους 19 και συνεχίζει να ανησυχεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments