Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε την έδρα μας»

Παναθηναϊκός: «Προστατεύουμε την έδρα μας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες της Λεωφόρου στο αποψινό παιχνίδι (8 μ.μ.) του Παναθηναϊκού μας κόντρα στην Κηφισιά, θα πρέπει να είναι η αρμόζουσα

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει οδηγίες στους οπαδούς της ομάδας ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Κηφισιά στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παρουσία των φιλάθλων μας στις εξέδρες της Λεωφόρου στο αποψινό παιχνίδι (8 μ.μ.) του Παναθηναϊκού μας κόντρα στην Κηφισιά, θα πρέπει να είναι η αρμόζουσα, ώστε να μην στερηθεί η ομάδα τη δυνατότητα παρουσίας των φιλάθλων στα επόμενα καθοριστικά -για την επίτευξη των στόχων μας- παιχνίδια, επειδή κάποιος λειτούργησε απερίσκεπτα. Για να προστατεύσουμε την έδρα μας είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων.

Ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και εκ νέου απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.

Απόψε στη Λεωφόρο απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα -και φυσικά η ρίψη- πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και πάσης φύσεως βεγγαλικών. Απαγορεύεται, επίσης, η ρίψη μπουκαλιών και αντικειμένων, η χρήση λέιζερ, τα πανό με πολιτικά και υβριστικά μηνύματα. Ακόμα και ένα μεμονωμένο περιστατικό αρκεί για να κλείσει ξανά το γήπεδο στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Με το νέο νόμο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Στο γήπεδο θα λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων και της ταυτοπροσωπίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments